heat greek-product
Αριάνι από Βουβαλίσιο Γάλα 330ml, Ελληνικό, Οικογένεια Μπέκα
search
  • Αριάνι από Βουβαλίσιο Γάλα 330ml, Ελληνικό, Οικογένεια Μπέκα

Αριάνι από Βουβαλίσιο Γάλα 250ml, Ελληνικό, Οικογένεια Μπέκα

2623
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το παραδοσιακό αναψυκτικό ‘Αριάνι’, ένα κρύο ρόφημα γιαουρτιού με νερό και λίγο αλάτι. Γευστικό και ελαφρύ, με μια ελαφριά ξινή γεύση, είναι δροσιστικό και ιδιαίτερο ευεργετικό για το γαστρεντερικό σύστημα.

2,70 €
με ΦΠΑ

1.5% λιπαρά.Σύνθεση: Γάλα βουβαλινό, καλλιέργεια γιαούρτης, αλάτι. Παστεριωμένο – ομογενοποιημένο προϊόν, χωρίς συντηρητικά. Διατηρείται στο ψυγείο στους 4◦C.Το βουβαλίσιο γάλα δρα ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψωρίασης, εκζέματα, αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη. Έχει πολύ χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και υψηλότερα ασβεστίου από τα άλλα είδη γάλακτος.

* Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε σίδηρο και φώσφορο, βιταμίνη Α' και πρωτεΐνες.

* Η αντιοξειδωτική του δράση είναι πολύ μεγαλύτερη από τα άλλα είδη γάλακτος.

* Περιέχει περισσότερες βιταμίνες όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και Β12

Είναι απόλυτο υγιεινό γιατί τα βουβάλι ευδοκιμούν χωρίς την ανάγκη ζωοτροφών ή αντιβιοτικών, ενώ γρασίδι, τριφύλλι και άχυρο αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής τους.

Στην περιοχή της Κερκίνης παράγονται μοναδικά βουβαλινά γαλακτοκομικά προϊόντα αποκλειστικά από 100% ελληνικό βουβαλινό γάλα, υψηλής διαθρεπτικής αξίας που παρασκευάζονται και συσκευάζονται κάτω από τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής και πάντα με σεβασμό και αγάπη προς τα ζώα.

Origin
Greek
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ Σ & ΣΙΑ ΟΕ, 2310688553-4, 999829826, ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ
Συγκατάθεση για cookie