greek-product
Βιολογικό Μέλι Δάσους και Ερείκης 800γρ. Bio, Ελληνικό, Μελίγυρις
search
  • Βιολογικό Μέλι Δάσους και Ερείκης 800γρ. Bio, Ελληνικό, Μελίγυρις
  • Βιολογικό Μέλι Δάσους και Ερείκης 800γρ. Bio, Ελληνικό, Μελίγυρις

Μέλι Δάσους και Ερείκης 800γρ. , Ελληνικό, Μελίγυρις

1659
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το μέλι αυτό χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη γεύση και το σκούρο χρώμα του και συλλέγεται από το αγριοβότανο «έρεικας» που ανθίζει το φθινόπωρο στα πευκοδάση της Κρήτης. Πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό και τονωτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό μέλι.

18,50 €
με ΦΠΑ

Το Κρητικό Μέλι Θεωρείται υψηλής θρεπτικής αξίας λόγω της ποικιλίας των ουσιών που αποτελούν τη σύστασή του. Έχει ευεργετικές ιδιότητες στο καρδιαγγειακό και ουροποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.

Η μέλισσα αποφασίζει.
Μέσα στα ανθόσπαρτα βιολογικά αγροκτήματα και τα παρθένα δάση, η μέλισσα δεν ξέρει από ποιο ανθό να πρωτοσυλλέξει το νέκταρ για το πολύτιμο μέλι της. Αυτός ο απίστευτος πλούτος βλάστησης όμως πολύ συχνά επιφυλάσσει εκπλήξεις για τον βιολογικό μελισσοκόμο. Η ποικιλία μελιού που βγάζει, αν και υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, δεν είναι αυτή που περίμενε, αλλά από άλλο ανθό ή δέντρο. Έτσι εμφανίζονται κάποιες εποχικές ελλείψεις σε συγκεκριμένες ποικιλίες , από ορισμένες περιοχές. Στην περίπτωση που το μέλι που παραγγείλετε από το Greenhousebio βρίσκεται σε έλλειψη, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τη δυνατότητα αντικατάστασης του, με μέλι της ίδιας ποικιλίας από άλλη περιοχή ή με μέλι παραπλήσιας ποικιλίας από την ίδια περιοχή. Χωρίς τεχνητές τροφές, χωρίς αντιβιοτικά και σε ελεγχόμενες εκτάσεις, η βιολογική μελισσοκομία είναι δύσκολη υπόθεση, όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η μέλισσα!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie