greek-product bio-product
search

Βιολογικό Mέλι Βελανιδιάς Παπαδόπουλος 950g Beekeeper Family

15131
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ένα μέλι με έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες από τις δασικές εκτάσεις της Καστοριάς, με μεγάλη περιεκτικότητα σε βελανιδιά.

17,40 €
με ΦΠΑ

Το μέλι δάσους παράγεται σε δασικές εκτάσεις στη περιοχή της Καστοριάς, σε πολύ μεγάλο υψόμετρο συνήθως πάνω από 1.100 μέτρα. Στις περιοχές αυτές υπάρχει πολύ πλούσια ανθοφορία από τσάι του βουνού, ακακία, γαλαζούδι, κοντορίγανη, άγρια θυμάρια, βελανιδιές, φλαμουριές και πάρα πολλά ενδημικά φυτά. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα ευνοήσουν ή όχι, είναι δυνατόν να παραχθεί το μέλι της βελανιδιάς το οποίο με τη σειρά του θα δώσει το πλούσιο άρωμα και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της στο μέλι δάσους.

Το μέλι δάσους ανάλογα με τη χρονιά του τρύγου θα περιέχει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, μέλι μελιτώματος βελανιδιάς. Το μέλι της βελανιδιάς σε μια συγκεκριμένη περιοχή με μελισσοκομικό ενδιαφέρον συνήθως παράγεται 1 φορά στα 4 χρόνια. Αυτό το "μειονέκτημα" της μελιτοφορίας της βελανιδιάς απαιτεί να μεταφέρουμε κάθε χρονιά σε διαφορετικές τοποθεσίες του νομού της Καστοριάς τα μελισσοσμήνη μας. Η κρυστάλλωσή του μελιού αυτού γίνεται συνήθως μετά τους 12 μήνες από τη συλλογή του, είναι πολύ ήπια και αρκετά ευχάριστη κατά την κατανάλωση.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie