greek-product bio-product
Βιολογικό Ρόφημα Κακάο με Κάρδαμο, 150 γρ., Bio, Kakau
search
  • Βιολογικό Ρόφημα Κακάο με Κάρδαμο, 150 γρ., Bio, Kakau

Βιολογικό Ρόφημα Κακάο με Κάρδαμο, 150 γρ., Bio, Kakau

10912
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού ροφήματος κακάο με Κάρδαμο, Kakau, σε απίστευτη τιμή από τα ροφήματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Σκόνη κακάο με γεύση κάρδαμου για καταπληκτικά ροφήματα σοκολάτας και όχι μόνο!!! Περιέχει και ζάχαρη καρύδας για ένα πιο ολοκληρωμένο ρόφημα και περισσότερη απόλαυση, χωρίς ενοχές!

4,75 €
με ΦΠΑ

Σκόνη Κακάο: Η σκόνη Κακάο πλούσια σε φυτικά λιπαρά με περιεκτικότητα σε βούτυρο Κακάο (20-22%) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ρόφημα σοκολάτας όμως έχει και μεγάλη ποικιλία χρήσεων στην Ζαχαροπλαστική

Ζάχαρη Άνθους Καρύδας: Η ζάχαρη άνθους καρύδας είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που αποσπάται από το άνθος της καρύδας (Cocos Nucifera) όταν είναι ακόμα κλειστό. Η γεύση της είναι παρόμοια με αυτή της καστανής ζάχαρης με ελαφριά νότα καραμέλας. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία πως η ζάχαρη της καρύδας χρησιμοποιούταν από την Παλαιολιθική εποχή.

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie