bio-product
search

Βιολογικό Ρόφημα με Χαμομήλι, Μέλι Δάσους & Κανέλα 20 φακελάκια Clipper

15880
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Clipper organic calmer chameleon tea είναι ένα νόστιμο ήπιο, βιολογικό αφέψημα βοτάνων από χαμομήλι, δάσος μελιού, κανέλα και βάλσαμο λεμονιού. Για μια χαλαρωτική στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας!

5,60 €
με ΦΠΑ

Η Clipper είναι η πρώτη βρετανική εταιρεία που εφάρμοσε την αξία Fairtrade (Δικαίου Εμπορίου) στα βιολογικής προέλευσης προϊόντα της, με στόχο να βελτιώσει τις εμπορικές συνθήκες των παραγωγών στις αναπτυσσόμενες χώρες. Επιλέγοντας προσεκτικά, άριστης ποιότητας, αγνές, πρώτες ύλες από βιολογικές καλλιέργειες σε ολόκληρο τον κόσμο, η Clipper προσφέρει σήμερα τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τσάι και εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς καμία τεχνητή προσθήκη, συσκευασμένα σε φακελάκια που δεν έχουν υποστεί λεύκανση.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Χαμομήλι* (45%), μάτσο μέλι* (30%), κανέλα* (20%), βάλσαμο λεμονιού*. *συστατικό βιολογικής γεωργίας.

Ρίξτε βραστό νερό πάνω από το φακελάκι του τσαγιού και αφήστε το να παραμείνει για 3-5 λεπτά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie