greek-product bio-product
Βιολογικά Κριτσίνια Breadly Crispy Σπανάκι, 120 γρ., Bio, Joice
search
  • Βιολογικά Κριτσίνια Breadly Crispy Σπανάκι, 120 γρ., Bio, Joice

Βιολογικά Κριτσίνια Breadly Crispy Σπανάκι, 120 γρ., Bio, Joice

11986
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικών κριτσινιών με σπανάκι, της Joice, σε ασύγκριτη τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Με σπανάκι, φέτα, κρεμμύδι και άνηθο, είναι ο πιο υγιεινός και τραγανός τρόπος, να απολαύσεις τη γεύση μιας παραδοσιακής ελληνικής σπανακοτυρόπιτας!

2,50 €
με ΦΠΑ

Βασισμένα στην παραδοσιακή φουρνιστή συνταγή, κρατούν όλη τη γεύση, χρησιμοποιώντας τα συστατικά με τον πιο υγιεινό τρόπο. Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι Μεσολογγίου και έλαιο καρύδας, εμπνέονται από την παραδοσιακή συνταγή και δημιουργούν το πιο γευστικό και θρεπτικό σνακ της ημέρας!

Τα προϊόντα Joice, παρασκευάζονται στην Ελλάδα με βιολογικές πρώτες ύλες, κυρίως από εγχώριους παραγωγούς, χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά, χωρίς πλαστικό και χωρίς φοινικέλαιο!

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Συστατικά: αλεύρι σίτου *, έλαιο καρύδας (10,6%) *, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού*, σπανάκι* (5,3%), τυρί φέτα*(γάλα) , ζάχαρη καρύδας *, αλάτι Μεσολογγίου (2,6%), μπέϊκιν πάουντερ* (άμυλο καλαμποκιού*,μέσο όξυνσης: τρύγα κρασιού, διογκωτικός παράγοντας: ανθρακικό νάτριο.), κρεμμύδι σκόνη*, τοματοπολτός*,άνηθος ξηρός *
*Βιολογικής Γεωργίας.
** Παράγεται σε εγκατάσταση που διαχειρίζεται κριθάρι, γάλα, αυγό, σουσάμι, καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια, αραχίδες.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie