bio-product
search

Βιολογικό Κρασί 0% Αλκοόλ Cabernet Sauvignon 750ml Opia

15916
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ιδανικά κατάλληλο για όποιον δεν θέλει ή δεν του επιτρέπεται να πίνει αλκοόλ. Αυτό το Cabernet Sauvignon έχει αρώματα φραγκοστάφυλου, κερασιού μορέλ, βανίλιας και γαρύφαλλου.

10,80 €
με ΦΠΑ

Τα κρασιά της Opia είναι τα πρώτα κρασιά χωρίς υπολειπόμενο ποσοστό αλκοόλ. Λόγω της μοναδικής διαδικασίας κατά τη ζύμωση των σταφυλιών, αποκτάτε την εμπειρία του κρασιού, αλλά χωρίς αλκοόλ. Η γεύση υποστηρίζεται από μια σταθερή δομή τανίνης και μια μακρά, επίμονη επίγευση.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Έγχυμα σταφυλιού*, Χυμός σταφυλιού*, Φυσικές αρωματικές ύλες, Κιτρικό οξύ (E330), Ασκουρβιτικό οξύ (C300), Διοξείδιο του άνθρακα (CO2), Χωρίς θειώδη. * = Βιολογικό

Ενέργεια 22 kcal (92 kJ)
Λίπος 0 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 5,4 γρ
Σάκχαρα 0 γραμμάρια
Πρωτείνη 0 γραμμάρια
Αλάτι 0,2 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie