greek-product
search

Κρασί Ερυθρό Ξηρό 750ml Κτήμα Βίβλια Χώρα

13616
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ερυθρού ξηρού κρασιού του Κτήματος Βίβλια Χώρα σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη συνάντηση εξαιρετικών ποικιλιών Bordeaux, Cabernet Sauvignon, Merlot, και το ελληνικό μας Αγιωργίτικο, τα οποία μετά από 12μηνη παλαίωση σε δρύινα βαρέλια έρχονται για να απογειώσουν το γεύμα σας.

20,90 €
με ΦΠΑ

Χρώμα βαθύ πορφυρό.

Στη μύτη, διακρίνονται αρώματα κόκκινων φρούτων, φραγκοστάφυλου και δαμάσκηνου, τα οποία συνοδεύονται από αρώματα μπαχαρικών, κανέλας, και νότες καραμέλας, βανίλιας, κέδρου και σοκολάτας γάλακτος.

Στο στόμα έχει γεμάτο σώμα, βελούδινες τανίνες, γεύσεις κόκκινων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών με ευχάριστη μακρά επίγευση.

Συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρέατα με πλούσιες κόκκινες σάλτσες καθώς και σχάρας.

Χαρμάνι Bordeaux, Cabernet Sauvignon, Merlot, και Αγιωργίτικο με 12μηνη ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie