bio-product
search

Bιολογικό Κρασί Cabernet Sauvignon Merlot Shiraz 750ml By Sophie Germanier

15906
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι αμπελώνες της Sophie Germanier βρίσκονται στο Paarl της Νότιας Αφρικής. Λόγω της θέσης του στα βουνά, υπάρχει ψυχρό κλίμα, που εξασφαλίζει βραδύτερη ωρίμανση των σταφυλιών, καθιστώντας τα πιο αρωματικά και διατηρώντας τη σωστή οξύτητα. Αυτό το Cabernet Sauvignon Merlot Shiraz έχει νότες από κόκκινο πιπέρι, μπαχαρικά και είναι ντυμένο με αρώματα σκούρων φρούτων και δαμάσκηνων.

11,90 €
με ΦΠΑ

Τα σταφύλια Shiraz καλλιεργούνται ιδανικά σε ψυχρότερα κλίματα. Περιέχουν γεύσεις από κεράσι, σταφίδα, βιολέτες και σμέουρα με μια νότα μέντας. Ως αποτέλεσμα, το κρασί είναι συνήθως γεμάτο σώμα, με τις τολμηρές γεύσεις να ξεχωρίζουν στον ουρανίσκο.

Ομοίως, τα σταφύλια Merlot περιέχουν επίσης γεύσεις βατόμουρου, εκτός από άλλα μούρα όπως τα βατόμουρα και οι φράουλες. Αυτές οι φρουτώδεις νότες κάνουν το Merlot ένα πολύ πιο φρουτώδες, γλυκό κρασί. Είναι μεσαίου σώματος και πιο ελαφρύ στη γλώσσα.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, SULPHITE

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie