greek-product bio-product
search

Βιολογικό Κρασί Syrah Ροζέ Ξηρό 750ml ΒΙΟ Κτήμα Βίβλια Χώρα

13618
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού κρασιού Syrah, ροζέ, ξηρό, από το Κτήμα Βίβλια Χώρα, σε εξαιρετική τιμή από το βιολογικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Δροσερό και φρουτώδες, αφού παράγεται στο δροσερότερο σημείο του κτήματος, ιδανικό για συνοδεύσει τα ψαρικά σας.

17,50 €
με ΦΠΑ

Ροζέ Βιβλία Χώρα από τη γαλλική ποικιλία Syrah, που καλλιεργείται µε ιδιαίτερη φροντίδα στο πιο δροσερό σημείο του αμπελώνα του Κτήματος, αποκλειστικά για την παραγωγή ροζέ οίνου.

Έχει λαμπερό χρώμα ροδιού και πλούσιο άρωμα κόκκινων φρούτων, φράουλας, κερασιού και μύρτιλου.

Είναι πλούσιο, ισορροπημένο με εξαιρετική δομή και γεμάτη γεύση. Η δροσερή του οξύτητα σε συνδυασμό με τον φρουτώδη χαρακτήρα του, του χαρίζουν μια μακρά και αρωματική επίγευση.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Ποικιλία Syrah 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie