bio-product
search

PastaMania Βιολογικό Κριθαράκι Ψιλό 500g Όλα Βιο

15944
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το κριθαράκι ή αλλιώς μανέστρα είναι ένα από τα πιο κλασσικά πιάτα ζυμαρικών της ελληνικής και ιταλικής κουζίνας. Το όνομα του οφείλεται στο γνωστό σε όλους δημητριακό κριθάρι και διακρίνεται για το ωοειδές του σχήμα πλατύ στο κέντρο και μυτερό στις άκρες.

2,12 €
με ΦΠΑ

Αν και μοιάζει με ρύζι, δε χυλώνει εύκολα, ενώ βράζει πιο γρήγορα. Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Σιμιγδάλι σίτου από πετρόμυλο ,νερό πηγής

Ενέργεια: 1500kj/354kcal – Λίπη: 1,50g εκ των οποίων κορεσμένα:0,50g – Υδατάνθρακες: 71g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g – Πρωτεΐνες: 12,50g – Φυτικές Ίνες: 2g – Αλάτι: 0g – Νάτριο:0mg

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie