

Παρασκευάζεται από ελληνικό, βιολογικό σιτάρι. Το σιτάρι βράζεται, αποξηραίνεται σε ειδικού τύπου ξηραντήρια και στη συνέχεια κόβεται σε κομμάτια. Χρησιμοποιείται αντί για ρύζι. Ιδανικό για σαλάτες.
Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ δραστηριοποιείται στο χώρο της βιολογικής γεωργίας από το 2000. Διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα γεωργικής εκμετάλλευσης και μεταποίησης, η οποία πιστοποιείται από τον οργανισμό ΔΗΩ σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό 834/2007. Από το 2008 η ΟΙΚΟΠΑΛ ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο των τροφίμων, τηρεί το σύστημα αφάλειας και υγιεινής των τροφίμων HACCP - ISO 22000:2005.