greek-product
Μαρμελάδα Σύκο Χωρίς Ζάχαρη, 240 γρ., Γιάμ
search
  • Μαρμελάδα Σύκο Χωρίς Ζάχαρη, 240 γρ., Γιάμ

Μαρμελάδα Σύκο Χωρίς Ζάχαρη, 240 γρ., Γιάμ

2155
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά μαρμελάδας σύκο, χωρίς ζάχαρη, της Γιαμ, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. "Τα Κανάλια (περιοχή της Αγιάς) φημίζονται για τα σύκα τους. Tο μάθαμε από τους παππούδες στο καφενείο...Έγκυρη πηγή." Αυτή η μαρμελάδα από σύκα είναι σαν να τρως ώριμα αυγουστιάτικα σύκα. Χωρίς ζάχαρη, μόνο με συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού!

4,56 €
με ΦΠΑ

Εκτός από την συνηθισμένη χρήση της μαρμελάδας μπορείς να την χρησιμοποιήσετε και στο μαγείρεμα με διάφορους τρόπους.Σε ένα ντρέσινγκ με λαδόξυδο μπορείτε να βάλετε μια δυο κουταλιές μαρμελάδα σύκο και να την βάλετε πάνω από μια σαλάτα με πράσινα ωμά λαχανικά.Θα προσθέσετε και λίγα καρύδια και λεπτές φέτες από ένα αλμυρό ώριμο τυρί και είναι έτοιμη.

Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.

Μέσα στα βαζάκια γιαμ θα βρείτε αγνές γεύσεις φτιαγμένες από τη Αύρα Πανουσοπούλου με πολύ κέφι, πολύ προσοχή & πολύ μεράκι. Πρωτότυπες γεύσεις για όλες σας τις αναζητήσεις που έχουν σχέση με το καλό φαγητό Από την Αγιά της Λάρισας κατευθείαν στο πιάτο σας ...

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie