greek-product
search

Geodi Μαρμελάδα Βερίκοκο 350g

16313
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μοναδική , γιατί περιέχει 85% φρέσκο ελληνικό φρούτο Αυθεντική, Ελληνική, παράγεται μόνο από ελληνικά φρούτα Υγιεινή-Αγνή , γιατί δεν περιέχει πηκτίνες, πρόσθετα χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά και έχει υψηλή διατροφική αξία

5,40 €
με ΦΠΑ

Τα βερίκοκα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α που συμβάλει στην καλή λειτουργία των ματιών και την καλή υγεία του δέρματος. Εμπεριέχουν επίσης καροτενοειδή (β-καροτένιο, λυκοπένιο, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη), τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση και στα οποία οφείλεται και το πορτοκαλί τους χρώμα. Τα ώριμα καθώς και τα αποξηραμένα βερίκοκα έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καροτενοειδή. Το λυκοπένιο μάλιστα έχει συνδεθεί με την προστασία από τον καρκίνο του προστάτη.

Επιπλέον, τα βερίκοκα αποτελούν καλή πηγή βιταμίνης C και φλαβονοειδών. Ως εκ τούτου έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα , και εμποδίζουν την οξείδωση της LDL-«κακής» χοληστερίνης. Στα διατροφικά πλεονεκτήματα πρέπει να περιληφθεί η νιασίνη, ο σίδηρος, το κάλιο και οι φυτικές ίνες του βερίκοκου, απαραίτητες για την υγεία του πεπτικού συστήματος και την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.

Βερίκοκο, Ζάχαρη, Χυμός Λεμονιού
Παρασκευάζεται από 85γρ. φρέσκου φρούτου ανά 100γρ. τελικού προϊόντος. Δεν περιέχει πηκτίνη, πρόσθετα, τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά.

Διατροφική Δήλωση ανά 100g
Ενέργεια: 1080kJ/258kcal Λιπαρά: 0.3g εκ των οποίων κορεσμένα: 0g Υδατάνθρακες: 64g εκ των οποίων σάκχαρα: 63g Πρωτεϊνες: 0,3g Αλάτι: 0.0025g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie