bio-product
search

Βιολογικά Φασόλια Ανάμεικτα με Καλαμπόκι 200g Amaizin

15735
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το μείγμα φασολιών αποτελείται από κόκκινα φασόλια, λευκά φασόλια και φασόλια pinto και συμπληρώνεται με καλαμπόκι. Ιδανικό για σαλάτες, tacos ή burritos. Έτοιμο για χρήση σε εύχρηστη συσκευασία μερίδων!

2,50 €
με ΦΠΑ

Tα βιολογικά φασόλια, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες , υδατάνθρακες, ασβέστιο, φυτικές ίνες, βιταμίνες Β, C, E, και ιχνοστοιχεία. Ιδιαίτερα τα μαυρομάτικα φασόλια είναι τα πιο πλούσια σε ασβέστιο, το οποίο βοηθά στην οστεοποίηση. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στην αποβολή του λίπους και στη μείωση της χοληστερόλης , κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην αποφυγή καρδιοπαθειών. Επίσης, και το φυλλικό οξύ θεωρείται ότι είναι υπεύθυνο για την αποφυγή ορισμένων μορφών καρκίνου.

Το βιολογικό καλαμπόκι είτε ψητό είτε βραστό προσφέρει αρκετά οφέλη για την υγεία σου καθώς αποτελείται από πλήθος θρεπτικών συστατικών. Παράλληλα είναι ένα αρκετά νόστιμο τρόφιμο που ταιριάζει πραγματικά παντού. Έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και μεγάλη διατροφική αξία.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό, όσπρια (29%) (κόκκινα φασόλια*, λευκά φασόλια*, φασόλια πίντο* [σε ποικίλες αναλογίες]), καλαμπόκι* (19%), θαλασσινό αλάτι, χυμός λεμονιού*. * = Βιολογικό

Ενέργεια 88 kcal (367 kJ)
Λιπαρά 1,1 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,3 γρ
Υδατάνθρακες 12 γραμμάρια
Σάκχαρα 4,9 γρ
Φυτικές ίνες 4,7 γρ
Πρωτείνη 5 γραμμάρια
Αλάτι 0,63 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie