heat bio-product
search

Βιολογικό Χούμους με Ρεβύθι Βασιλικό & Κάσιους 150g L'atelier V

15909
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η γαλλική l'Atelier V φτιάχνει ιδιαίτερο και πρωτοποριακό χούμους, όπου οι συνταγές είναι εμπνευσμένες από διάφορες κουζίνες του κόσμου. Αυτό το χούμους ρεβιθιού είναι υπέροχα αρωματισμένο με βασιλικό και ψητά κάσιους.

5,65 €
με ΦΠΑ

Το χούμους όπως ξέρουμε είναι ένα dip, ή στα δικά μας δεδομένα ένα άλειμμα το οποίο αποτελείται συνήθως από πουρέ ρεβυθιών, σκόρδο, ελαιόλαδο και ταχίνι. Η L'atelier V αλλάζει τα δεδομένα και παρασκευάζει χούμους με ρεβύθι βασιλικό & κάσιους. Χούμους με ανατροπή!

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Ρεβύθια* 42%, κρέμα καρύδας*, κραμβέλαιο*, χυμός λεμονιού Σικελίας*, βασιλικός* 6,1%, αποφλοιωμένος πολτός ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΚΑΣΙΟΣ** 4,2%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο*, πουρές ΑΚΑΡΙΔΙΑ* 1,5%, Guérande αλάτι, σκόρδο*, πιπέρι*.*= Βιολογικό

Ενέργεια 299 kcal (1236 kJ)
Λίπος 25 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 4,9 γρ
Υδατάνθρακες 11 γραμμάρια
Σάκχαρα 1,2 γρ
Πρωτείνη 5,9 γρ
Αλάτι 0,72 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie