Υγρό Καθαριστικό για το Μπάνιο 500ml, Ecover
search
  • Υγρό Καθαριστικό για το Μπάνιο 500ml, Ecover

Υγρό Καθαριστικό για το Μπάνιο 500ml, Ecover

1861
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά υγρού καθαριστικού για το μπάνιο της Ecover, σε μοναδική τιμή, από τα απορρυπαντικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα υπολείμματα σαπουνιού και τα άλατα. Η βιοδιασπώμενη φόρμουλα του, αφήνει το μπάνιο σας λαμπερό & αστραφτερό χωρίς να βλάπτει ούτε τα επιχρωμιωμένα υλικά ούτε το περιβάλλον. Με φρέσκο άρωμα από φυτικά συστατικά.

6,60 €
με ΦΠΑ

Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά.Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

Η Ecover έχει αφιερώσει πάνω από 20 χρόνια έρευνας για την ανάπτυξη των προϊόντων που χρησιμοποιούν την εγγενή δύναμη των φυτών σε συνδυασμό με μεταλλικά συστατικά ώστε να πετύχει ένα αποτελεσματικό & ασφαλές πλύσιμο. Οι μοναδικές φυτικές φόρμουλες της Ecover προστατεύουν το δέρμα σας , εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie