search

Zero Bar Chocolate Chip Cookies 40g BioTech USA

16099
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μπάρα πρωτεΐνης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χωρίς προσθήκη ασπαρτάμης, χωρίς λακτόζη και γλουτένη, με γλυκαντικά.

2,20 €
με ΦΠΑ

  • Σύνθετη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
  • Με σουκραλόζη
  • Πλούσιο σε φυτικές ίνες
  • Χωρίς επίστρωση
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες
  • Τραγανή πρωτεϊνική υφή
  • Χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς ασπαρτάμη
  • Σε ιδιαίτερες, νόστιμες γεύσεις
  • Η πρωτεΐνη είναι ένα απαραίτητο δομικό στοιχείο στο σώμα μας. Είναι μια πηγή διατροφής που αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από το σώμα ή λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά για να συντηρείτε τον εαυτό σας. Βοηθά στη διατήρηση των μυών σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, της δίαιτας ή της καθημερινής ζωής. Χρειάζεστε περισσότερη πρωτεΐνη εάν ασκείστε τακτικά, θέλετε να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα, θέλετε να χάσετε βάρος ή καθώς μεγαλώνετε.
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

Μίγμα πρωτεϊνών [ απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος , σκόνη πρωτεΐνης ασπράδιου αυγού , υδρολυμένη πρωτεΐνη, καζεϊνικό ασβέστιο (περιέχει γάλα ), απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας ], υγραντικά [γλυκερόλη (περιέχει σόγια), μαλτιτόλες], λίπος φοινικιάς, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, εξωθημένη σόγια [κομμάτια σοκολάτας (μαλτιτόλες), μάζα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες ( σόγια ), σκόνη κακάο με μειωμένο λίπος, φυσικό άρωμα], αρωματικές ύλες, νερό, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες ( σόγια ), πηκτωματοποιητές (καρραγενάνη, χλωριούχο κάλιο), σκόνη κακάο με μειωμένο λίπος, συντηρητικό (σορβικό κάλιο), γλυκαντικό (σουκραλόζη), αντιοξειδωτικό (άλφα-τοκοφερόλη). Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και τροφές που περιέχουν ξηρούς καρπούς.

Ένα Zero Bar μετά την προπόνηση ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συμπληρωματικά στοιχεία

ανά 100 γρ

Ενέργεια

1586 kJ/380 kcal

Λίπος

- εκ των οποίων κορεστεί

15 γρ

8,5 γρ

Υδατάνθρακας

- εκ των οποίων σάκχαρα

- εκ των οποίων πολυόλες

22 γρ

1,9 γρ

17 γρ

Ινα

12 γρ

Πρωτεΐνη

40 γρ

Αλας

0,80 γρ

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie