search

Μπάρα Πρωτείνης Διπλή Σοκολάτα 60g HOLIGREEN

15275
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Για τους λάτρεις της σοκολάτας, χειροποίητο φουντουκοβούτυρο (100% φουντούκια), με βιολογικό κακάο και κομμάτια μαύρης σοκολάτας (100% κακαόμαζα) προσφέρουν υπέροχη σοκολατένια γεύση στην πιο υγιεινή της εκδοχή!

2,10 €
με ΦΠΑ

Το Greenhousebio επέλεξε την εταιρεία Ηoligreen snacks & flavors, η οποία ξεκίνησε το 2021 το ταξίδι της στον χώρο της υγιεινής διατροφής, με μεράκι και πάθος, σκοπεύοντας να συνδυάσει πρωτότυπες, ποιοτικές και γευστικές επιλογές που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Είναι αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας σχετικά με τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και αναζήτησης εκλεκτών φυσικών πρώτων υλών.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Βασιλικοί χουρμάδες, βρώμη χωρίς γλουτένη*, φυτική πρωτεϊνη αρακά*, φουντουκοβούτυρο (100% φουντούκια), αμύγδαλα, καρύδια, σοκολάτα (κακαόμαζα 100%), κακάο*, φυτική ίνα βρώμης , θαλασσινό αλάτι*

*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ανά 100g
Ενέργεια 1369KJ/327Kcal
Λιπαρά 9.0g
εκ των οποίων  κορεσμένα 1.8g
Υδατάνθρακες 43.8g
εκ των οποίων σάκχαρα 17.6g
Εδώδιμες ίνες 13.2g
Πρωτείνες 11.1g
Αλάτι 0.2g
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie