search

Venalight Plus 30 Caps Full Health

14991
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με ιπποκαστανιά, πράσινο μάνγκο, ρούσκο, κόκκινη άμπελο, εσπεριδίνη και βιταμίνη C.

14,25 €
με ΦΠΑ

Συμπλήρωμα διατροφής Plameca Venalight Plus 30 caps με ιπποκάστανο, πράσινο μάνγκο, ρούσκο, κόκκινο αμπέλι και βιταμίνη C που βοηθά στην καλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.

Το Plameca Venalight Plus 30 caps αντιμετωπίζει τη φλεβική ανεπάρκεια και τη μικροκυκλοφορία των αιμοφόρων αγγείων . Λόγω της μοναδικής του σύνθεσης βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και τη ροή του αίματος των τριχοειδών αγγείων. Μειώνει τους κιρσούς, το οίδημα, το μυρμήγκιασμα, το μούδιασμα στα άκρα. Ενισχύει την αναγέννηση του κολλαγόνου και μειώνει τους κιρσούς.

DIFFULUS Hippocastanum (Mangifera Indica), GREECE MANGO (Mangifera Indica), BROOMS BROOM, RISCUS ACLEULATUS, VINIVERA VINIFERA, VITIS VINIFERA, ESPRIDINE, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C (ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ), Διοσπεντώδης λιπαρά οξέα, κυτταρινικά λιπαρά, γλυκερικά μέσα προπυλομεθυλοκυτταρίνη ], αντιπηκτικά [οξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο].

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΙΠΠΟΚΑΣΤΑΝΟΥ

(horse chestnut)(aesculus hippocastanum) 125 mg

Που αποδίδει 18% αισκίνη 22.5 mg **

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΑΝΓΚΟ CAREFLOW

(mangifera indica) 100 mg **

Που αποδίδει 0,03% μανγκιφερίνη 0.03 mg

ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ 46 mg

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΡΟΥΣΚΟΥ

(butcher’s broom)(ruscus aculeatus) 75 mg

Που αποδίδει 5% σαπωνίνες 3.7 mg **

ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ (vitis vinifera) 50 mg

Που αποδίδει 95% προανθοκυανιδίνες 47.5 mg **

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C( ασκορβικό οξύ) 16 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie