greek-product bio-product
search
  • Βιολογικές Ελιές Θρούμπες Bio Θάσου 200γρ., Ελληνικές, Think Green
  • Βιολογικές Ελιές Θρούμπες Bio Θάσου 200γρ., Ελληνικές, Think Green

Βιολογικές Ελιές Θρούμπες Θάσου 200g Ελληνικές Think Green

1950
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ιδιαίτερα γνωρίσματα της βιολογικής θρούμπας th!nkgreen: Ωριμάζουν πάνω στο δένδρο και μαζεύονται με το χέρι Έχουν τη μοναδική γεύση της Θασίτικης ποικιλίας Διατηρούνται σε περιβάλλον χαμηλής αλατότητας Συσκευάζονται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα αζώτου Είναι αειφόρου Γεωργίας, πιστοποιημένες από την Friend of the Earth – FOE. Η ποσότητα άλατος δεν ξεπερνά το 4%, επιτρέποντας την συντήρηση της ελιάς χωρίς αυτή να την καταστήσει ιδιαίτερα αλμυρή. Η μέθοδος τροποποιημένης ατμόσφαιρας αζώτου που εφαρμόζεται κατά την συσκευασία, εξασφαλίζει το ότι η ελιά δεν θα συμπιεστεί και θα κατακρατήσει τα υγρά της μαζί με τις ωφέλιμες ουσίες.

4,45 €
με ΦΠΑ

Η Θρούμπα είναι μία ιδιαίτερη ποικιλία μαύρης ελιάς, στην οποία χρησιμοποιείται ένας ιδιόμορφος και μοναδικός τρόπος στεγνώματος. Ως εκ τούτου προσφέρει μία ιδιαίτερη γεύση, η οποία αποτελεί το ζητούμενο από τους ειδικούς γευσιγνώστες.

Ιδιαίτερα γνωρίσματα της βιολογικής θρούμπας th!nkgreen :

1. Ωριμάζουν πάνω στο δένδρο και μαζεύονται με το χέρι 2. Έχουν τη μοναδική γεύση της Θασίτικης ποικιλίας 3. Διατηρούνται σε περιβάλλον χαμηλής αλατότητας 4. Συσκευάζονται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα αζώτου 5. Παντρεύονται με αρωματικά φυτά από συνταγή του Αγίου Όρους

Η Θρούμπα είναι μία ιδιαίτερη ποικιλία μαύρης ελιάς, στην οποία χρησιμοποιείται ένας ιδιόμορφος και μοναδικός τρόπος στεγνώματος. Ως εκ τούτου προσφέρει μία ιδιαίτερη γεύση, η οποία αποτελεί το ζητούμενο από τους ειδικούς γευσιγνώστες. Οι μαύρες ελιές είναι πλουσιότερες σε συνολικές τοκοφερόλες σε σχέση με τις πράσινες και είναι οι μόνες που εμπεριέχουν β-τοκοφερόλες και α-τοκοτριενόλες. Η ποσότητα άλατος που χρησιμοποιούμε αγγίζει το ιδανικό ποσοστό που επιτρέπει την συντήρηση της ελιάς χωρίς αυτή να την καταστήσει ιδιαίτερα αλμυρή. Η μέθοδος τροποποιημένης ατμόσφαιρας αζώτου που εφαρμόζεται κατά την συσκευασία εξασφαλίζει το ότι η ελιά δεν θα συμπιεστεί και θα κατακρατήσει τα υγρά της μαζί με τις ωφέλιμες ουσίες. Θυμάρι, κολίανδρος, γλυκάνισος, μάραθος και λεμόνι παντρεύονται με βάση συνταγή από το γειτονικό Άγιο Όρος και προσδίδουν μια πρωτότυπη λεπτή γευστική εμπειρία στις ελιές μας.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie