snow greek-product
search

Kayak Παγωτό Φιστίκι από 100% Φιστίκι Αιγίνης 500ml

16291
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το 1940 ο σεφ James W. Parkinson, εμπνεύστηκε στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής να δημιουργήσει ένα παγωτό από τον αγαπημένο καρπό του φιστικιού. Η χαρακτηριστική πράσινη όψη του , η πλούσια υφή του και η εκλεπτυσμένη γεύση του , είναι υπεύθυνα για τους φανατικούς θαυμαστές που το παγωτό φιστίκι, γνωστό και ως pistachio έχει αποκτήσει ανά τον κόσμο. Δοκιμάστε το στο Kayak με βάση το κελυφωτό φιστίκι, και επαληθεύστε από μόνοι σας την κορυφαία ποιότητα, που αδιαμφισβήτητα εξασφαλίζει μια αξέχαστη γεύση.

9,85 €
με ΦΠΑ

Η Kayak είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και τρεις δεκαετίες.

Η Kayak προσφέρει περισσότερες από 80 πρωτότυπες γεύσεις παγωτού. Γεύσεις βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά.

Τα παγωτά τους έχουν 25 – 30 % διόγκωση, δηλαδή το minimum ποσοστό αέρα που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα παγωτό. Πλούσια και μεστή γεύση με μικρότερη απαιτούμενη ποσότητα για ολοκληρωμένη απόλαυση.

Ελληνικό γάλα, φιστίκια (12,7%), ζάχαρη, ελληνική κρέμα γάλακτος, ιμβερτοζάχαρο, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής (μονο- και δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων), σταθεροποιητές (κόμμι γκουάρ, καρβοξυ-μεθυλική κυτταρίνη, καραγεννάνη), αλάτι, χρωστική ουσία (σύμπλοκο χλωροφυλλίνης με χαλκό).   

Nutritional value per 100 gr.

Ενέργεια 880 kJ / 210 kcal
Λιπαρά 10,5 g
Κορεσμένα 3,9 g
Υδατάνθρακες 23,2 g
Σάκχαρα 20,6 g
Πρωτεΐνες 5,5 g
Αλάτι 0,10 g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie