snow greek-product
Παγωτό White Chocolate Passion, 500ml, Kayak
search
  • Παγωτό White Chocolate Passion, 500ml, Kayak
  • Παγωτό White Chocolate Passion, 500ml, Kayak

Παγωτό White Chocolate Passion, 500ml, Kayak

10604
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά παγωτού με λευκή σοκολάτα και passion fruit, kayak, σε μοναδική τιμή από τα παγωτά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Γεύση αυθεντική που μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Παρασκευάζεται από φρέσκα υλικά χωρίς τη χρήση συνθετικών χρωστικών ουσιών και συντηρητικών.

8,90 €
με ΦΠΑ

Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους (σοκολάτα Valrhona, χυμούς και σάρκα από φρούτα από τους καλύτερους οίκους), τα κάνει να απευθύνονται σε εκείνους που έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν, να αποζητήσουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητα στη γεύση και την ποιότητα.

Στο kayak θα βρείτε και τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες γεύσεις. Γεύσεις που είναι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά, ξαφνιάσματα γεύσεων όπως ακριβώς ο chef ενός καλού εστιατορίου.

Ελληνικό γάλα, λευκή σοκολάτα (25,4%) [ζάχαρη, βούτυρο κακάο, πλήρες γάλα σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φυσική αρωματική ύλη βανίλια], πουρές φρούτα του πάθους (14,9%) [φρούτα του πάθους 90%, ζάχαρη], Ελληνική κρέμα γάλακτος, ζάχαρη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, κρόκοι αυγού, δεξτρόζη, σιρόπι γλυκόζης, ιμβερτοζάχαρο [ζάχαρη, νερό, διογκωτικό μέσο (διττανθρακική σόδα), μέσο όξινσης (κιτρικό οξύ)], γαλακτωματοποιητής (μόνο- και δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων), σταυεροποιηττές (κόμμι γκουάρ, καρβοξυ- εθυλική κυτταρίνη, καραγεννάνη), αλκοολούχο ποτό, φυσική αρωματική ύλη βανίλια. 

Μπορεί να περιέχει ίχνη αραχίδων και άλλων ξηρών καρπών, γλουτένης σουσαμιού. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

KAYAK ABEE, 2310688369, 99052648, ΥΠΟΚ ΣΥΝΟΡΑ ΦΙΛΥΡΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
Συγκατάθεση για cookie