• -10%
Οικοδομικό υλικό με ρόδες
search
  • Οικοδομικό υλικό με ρόδες
  • Οικοδομικό υλικό με ρόδες
  • Οικοδομικό υλικό με ρόδες
  • Οικοδομικό υλικό με ρόδες
  • Οικοδομικό υλικό με ρόδες

Οικοδομικό Υλικό με Ρόδες, Plantoys

3172
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αποτελείται από 36 κομμάτια, χρωματιστά και άχρωμα και από 3 ρόδες. Ένα υπέροχο παιχνίδι που αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα οικοδομικά υλικά. Διαστάσεις: Unit 35 mm . Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών.

45,00 €
50,00 €
με ΦΠΑ

"GreenHouse & Plantoys το πιό όμορφο πάντρεμα ! Αφού τα παιδιά μας δεν θέλουμε να τρέφονται με σκουπίδια , δεν θέλουμε ούτε να παίζουν με αυτά .

Ανακαλύψτε τα μοναδικά οικολογικά παιχνίδια από φυσικά υλικά εξ' ολοκλήρου ανακυκλώσιμα. Βοηθήστε τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αγάπη τους για το περιβάλλον. Παιχνίδια διεθνώς βραβευμένα για την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια τους
Plantoys: Γιατί ένα ξύλινο, οικολογικό παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!!!!!!!

Τα παιχνίδια της Plantoys κατασκευάζονται από καουτσουκόδεντρα που δεν παράγουν πλέον latex. Για τρία χρόνια πριν την κοπή των δέντρων δεν προστίθενται χημικά στο χώμα .Η διαδικάσία ξήρανσης του ξύλου για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του γίνεται χωρίς χημικά .Στην κατασκευή των παιχνιδιών χρησιμοποιείται ένα νέο υψηλής ποιότητας ασφαλές και βιώσιμο υλικό το Planwood , για την παραγωγή του οποίου χρησιμοποιείται οργανική βαφή , η οποία είναι καλή όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για το περιβάλλον H Plantoys χρησιμοποιεί πιστοποιημένη Ε- Ζero κόλλα αντί της παραδοσιακής τοξικής κόλλας δεν χρησιμοποιεί χημικές βαφές που μπορεί να περιέχουν βαρέα ή άλλα μέταλλα ενώ για τις εκτυπώσεις χρησιμοποιείται μελάνι σόγιας και ανακυκλωμένο χαρτί .

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie