• -10%
search

Αγωνιστικό Αυτοκίνητο Κοτόπουλο Παστέλ Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys

14066
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μπείτε στο αγωνιστικό αυτοκίνητο με αυτό το γρήγορο κοτόπουλο! Αυτό το όχημα διατίθεται με θέμα vintage αγωνιστικού αυτοκινήτου και διαθέτει έναν περιστρεφόμενο τροχό που δίνει την ίδια κίνηση με ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο όταν στρίβει.

25,20 €
28,00 €
με ΦΠΑ

  • Κάντε μια βόλτα με ένα vintage αγωνιστικό αυτοκίνητο με αυτό το γρήγορο κοτόπουλο
  • Διεγείρει την ανταγωνιστική πλευρά του παιδιού και το ενθαρρύνει να αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες μέσω του παιχνιδιού με άλλους
  • Μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον παιχνιδιού μεταφοράς και να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα οχήματα ή οδικά συστήματα
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    7,09 σε Χ 4,29 σε Χ 4,45 ίντσες

    18 cm X 10,9 cm X 11,3 cm

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    Συντονισμός μεικτού κινητικούλεπτού κινητήρα Φαντασία Αιτία & Αποτελέσματα Γλώσσα & επικοινωνία
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie