• -10%
search

Σετ Ξυλουργού Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Plantoys (3709)

14055
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Είτε κατασκευάζετε, αναδιαμορφώνετε ή επισκευάζετε, το Handy Carpenter Set έχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για το έργο σας!

45,00 €
50,00 €
με ΦΠΑ

Χρησιμοποιήστε το τρυπάνι χειρός για τις εγκαταστάσεις, το πριόνι χειρός για τη διαμόρφωση του ξύλου, το σφυρί με δόντια, για τη στερέωση των υλικών στη θέση τους και άλλα εργαλεία όπως το καλέμι και το χάρακα για να ολοκληρώσετε την εργασία που έχετε στη διάθεσή σας. Μια εύχρηστη ξύλινη βάση κρατά όλα τα εργαλεία σας σε ένα μέρος για εύκολη πρόσβαση και φορητή χρήση.

  • Κατασκευάστε, ανακαινίστε ή επισκευάστε ως ξυλουργός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού προσποίησης με το σετ PlanToys Handy Carpenter
  • Συμβατά και ίδια μεγέθη εργαλείων χωρίς σετ κτιρίων και κατασκευών από την PlanToys
  • Το σετ συνοδεύεται από εργαλειοθήκη ανοιχτής όψης, 1 τρυπάνι, 1 χάρακα, 1 σμίλη, 1 σφυρί και ένα πριόνι χειρός
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    7,68 σε Χ 2,76 σε Χ 6,69 ίντσες

    19,5 εκ. Χ 7 εκ. Χ 17 εκ

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    ΣυναισθηματικήΓλώσσα & ΕπικοινωνίαΦαντασίαΚοινωνικόςΣυντονισμόςΔημιουργικό
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie