• -10%
search

Ντόμινο με συναισθήματα Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys (8905)

14039
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το PlanToys Mood Dominos είναι ένα παιχνίδι που σας βοηθά να ενισχύσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω της αφήγησης. Οι παίκτες καλούνται να ταιριάξουν τα πλακίδια με βάση τις εκφράσεις του προσώπου.

29,70 €
33,00 €
με ΦΠΑ

Οι παίκτες καλούνται να ταιριάξουν τα πλακίδια με βάση τις εκφράσεις του προσώπου. Αφού τοποθετηθεί ένα πλακίδιο, ο παίκτης συνεχίζει και μοιράζεται μια ιστορία που αντιστοιχεί στο συναίσθημα που καταγράφεται στο πλακίδιο. Το Modd Dominos περιλαμβάνει 28 ξύλινα πλακάκια με 7 διαφορετικά συναισθήματα και μια υφασμάτινη τσάντα για αποθήκευση και ταξίδια.

  • Παίξτε εναλλάξ με το PlanToys Mood Dominos
  • Καθώς παίζετε με ένα πλακίδιο, μοιραστείτε μια ιστορία ή μια στιγμή που νιώσατε το συναίσθημα στο πλακίδιο που περιγράφετε. Πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο αναφέροντας γιατί σας έκανε να νιώσετε έτσι.
  • Τα παιδιά και οι ενήλικες θα μάθουν πώς να εκφράζουν καλύτερα τα συναισθήματά τους μέσα από το παιχνίδι
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    2,07 σε Χ 1,18 σε Χ 0,31 ίντσες

    5,25 εκ. Χ 3 εκ. Χ 0,8 εκ

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    Συναισθηματική⠀ΕγκεφάλουΚοινωνική⠀Ελεύθερος χρόνοςΦυσικήΚαθημερινή Ζωή
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie