• -10%
search

Πετρούλες αφής Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys (5451)

14057
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι Tactile Stones προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για παιχνίδι! Πειραματιστείτε με τις ακόλουθες δραστηριότητες: Matching Game, Memo Game, Matching Sequences, Stone Tracing, Line Drawing Practice, Stacking Game ή Blind Matching Game!

22,50 €
25,00 €
με ΦΠΑ

Ολοκληρωμένο με 24 πέτρινα κομμάτια από PlanWood που μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε μια παρεχόμενη υφασμάτινη τσάντα, το σετ προσκαλεί τα παιδιά να εξερευνήσουν τις αισθητηριακές τους δεξιότητες, την αναγνώριση σειράς και σχεδίων, τις δεξιότητες αντιστοίχισης και κατηγοριοποίησης και πολλά άλλα. Πειραματιστείτε με τις ακόλουθες δραστηριότητες: Matching Game, Memo Game, Matching Sequences, Stone Tracing, Line Drawing Practice, Stacking Game ή Blind Matching Game! Αυτές οι πέτρες είναι επίσης συμβατές με ζύμη για αποτύπωση και σφράγιση. Τα τραπουλόχαρτα είναι διαθέσιμα για λήψη διαδικτυακά.

  • Συνοδεύεται από 24 "πέτρινα" κομμάτια από PlanWood με διάφορα σχέδια και σχέδια
  • Παίξτε μια ποικιλία παιχνιδιών: το παιχνίδι αντιστοίχισης μοτίβων, το παιχνίδι σημειώσεων, το παιχνίδι με τις ακολουθίες αντιστοίχισης, τη δραστηριότητα εντοπισμού λίθων, την πρακτική σχεδίασης γραμμών, το παιχνίδι στοίβαξης ή το παιχνίδι ταιριάσματος τυφλών.
  • Υποστηρίζει τις απτικές δεξιότητες ενός παιδιού ενώ το βοηθά να μάθει πώς να ταξινομεί, να κατηγοριοποιεί, να ταξινομεί, να αναγνωρίζει μοτίβα και να ταιριάζει
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    1,97 σε Χ 1,85 σε Χ 0,39 ίντσες

    5 cm X 4,7 cm X 1 cm

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    Λεπτή κινητικήγλώσσα & επικοινωνία Μνήμηκοινωνικήςοπτικήςσυγκέντρωσης
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie