• -10%
Τουβλάκια Ταξινόμησης, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
search
  • Τουβλάκια Ταξινόμησης, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
  • Τουβλάκια Ταξινόμησης, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

Τουβλάκια Ταξινόμησης, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

8790
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά Τουβλάκια Ταξινόμησης της Plantoys, ξύλινο, οικολογικό, παιχνίδι, σε καταπληκτική τιμή, από τα προϊόντα για την μητέρα & το παιδί του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να γνωρίσει το παιδί τις έννοιες της ταξινόμησης, της σύγκρισης, της μέτρησης καθώς επίσης και της αναλογίας και του χώρου.

14,40 €
16,00 €
με ΦΠΑ

Το παρόν παιχνίδι βασίζεται στη μέθοδο Montessori. Διαστάσεις: 3.5 x 3.5 x 17.5 cm (μεγάλο τουβλάκι) Είναι κατάλληλο για παιδιά από 18 μηνών.

Η Plantoys στοχεύει στη δημιουργία άρτια σχεδιασμένων παιχνιδιών, τα οποία ενισχύουν την ανάπτυξη των παιδιών ηλικίας 0 έως 5 χρονών. Σε αυτά τα πιο καθοριστικά χρόνια για την ανάπτυξή τους τα παιχνίδια μας καλλιεργούν στα παιδιά την ελευθερία του παιχνιδιού και τα φέρνουν σε στενή επαφή με τη φύση.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie