![Βιολογικό Μίγμα για Πανακότα Bio Χωρίς Γλουτένη 0,40γρ., Byodo Βιολογικό Μίγμα για Πανακότα Bio Χωρίς Γλουτένη 0,40γρ., Byodo](https://greenhousebio.gr/38627-large_default/Migma-Gia-Panakota-XGl-040gr-Bio-Byodo-bio.jpg)
![Βιολογικό Μίγμα για Πανακότα Bio Χωρίς Γλουτένη 0,40γρ., Byodo Βιολογικό Μίγμα για Πανακότα Bio Χωρίς Γλουτένη 0,40γρ., Byodo](https://greenhousebio.gr/38627-large_default/Migma-Gia-Panakota-XGl-040gr-Bio-Byodo-bio.jpg)
Η πανακότα είναι ένα κλασικό Ιταλικό γλύκισμα και μεταφράζεται ως "καμένη κρέμα" . Έχει υπέροχη γεύση και συνδυάζεται εξαιρετικά με φρέσκες φράουλες ή μούρα προσφέροντας μας μια ονειρεμένη γευστική εμπειρία ! Ιδανικό επιδόρπιο για να καταπλήξετε τους φίλους σας.
Το προϊόν είναι πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη.
Συστατικά : ορός γάλακτος σε σκόνη *,ζελατίνη *, άμυλο αραβοσίτου *, εκχύλισμα βανίλιας *, θαλασσινό αλάτι.
Όπου * προϊόν βιολογικής καλλιέργειας
Διατροφική αξία ανά 100 gΕνέργεια 1508 kJ/356 kcalΛίπαρά 3,1 gΥδατάνθρακες 39,2 gΠρωτεΐνη 42,8 g
Γρήγορα συνταγή:1.Αναμίξτε 200g κρέμα, τη σκόνη Πανακότας και 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Το αφήνετε για 20 λεπτά να δέση το ανακατεύετε σταδιακά.2.Ζεστάνετε σε μία κατσαρόλα 300ml γάλα μέχρι σημείο βρασμού, το κατεβάζετε από το μάτι και ανακατέψτε το με το μίγμα Πανακότας.3.Τοποθετείστε πάλι το μίγμα στο μάτι της κουζίνας και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να σιγοβράσει. (Προσοχή!! η Πανακότα δεν πρέπει να βράσει πλήρως)4.Βγάλτε το από τη φωτιά και μοιράστε το σε μικρά μπολ.5.Περιμένετε μέχρι το μίγμα στα μπολ να κρυώσει και μετά το αναποδογυρίζετε. (περίπου 45 λεπτά στη κατάψυξη και 2-3 ώρες στο ψυγείο).