bio-product
search

Meurisse Βιολογική Μαύρη Σοκολάτα από την Ουγκάντα 80% Kακάο 100g

16589
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Δυνατή καθαρή βελγική σοκολάτα με 80% κακάο από την Ουγκάντα. Το Meurisse είναι το πρώτο βελγικό εργοστάσιο σοκολάτας. Από το 1845 φτιάχνουν την πιο νόστιμη βελγική σοκολάτα στην Αμβέρσα.

6,40 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 10 τεμάχια.

Μεγαλωμένο κάτω από τον απαλό αφρικανικό ήλιο και γαλουχημένο από τα εύφορα εδάφη, το κακάο της Ουγκάντα ​​ενσαρκώνει μια γλυκύτητα και πολυπλοκότητα που είναι απλά ακαταμάχητη.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Κακαόμαζα*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο* & φυσική σκόνη βανίλιας*. 

*από βιολογική γεωργία (πιστοποιημένο από BE-BIO-01)

Διατροφικά στοιχεία - 100 g Ενέργεια: 2503 kJ, Ενέργεια: 605 kcal, ολικά λιπαρά: 49 g, εκ των οποίων κορεσμένα: 30 g, υδατάνθρακες: 24 g, εκ των οποίων σάκχαρα: 19 g, πρωτεΐνη: 8,9 g, αλάτι: 0,02 g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie