• -10%
bio-product
search

Σοκολάτα με 71% Κακάο 100γρ. Bio, Vegan, Vivani

14269
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Απόλαυση για τους καλοφαγάδες και τους λάτρεις της εκλεκτής μαύρης σοκολάτας. Η VIVANI's Fine Dark με 71% κακάο από τη Δομινικανή Δημοκρατία είναι επίσης μια εξαιρετική εμπειρία για αρχάριους στη μαύρη σοκολάτα.

3,47 €
3,85 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 18 τεμάχια.

Μια καλή σοκολάτα είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό γλυκό. Είναι ένα πολύτιμο έργο τέχνης. Δεν παράγεται απλά, αλλά δημιουργείται με αγάπη μέσα από έμπνευση και πάθος. Καθώς ένας ζωγράφος επιλέγει προσεκτικά πινέλα, χρώματα και καμβάδες, το ίδιο ισχύει και για την τέχνη της σοκολάτας. Κάθε μεμονωμένο συστατικό είναι μια πινελιά χρώματος, από την ευδιάκριτη υπογραφή του δημιουργού μέχρι την τέλεια σκηνοθεσία του αντικειμένου. Όλα αυτά είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα έργο τέχνης με διαρκές και όμορφο αποτέλεσμα.

Τέχνη που συνδέει τους ανθρώπους και φέρνει ευτυχία.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Kακάο μάζα*°, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*°

Στερεά κακάο: 71% ελάχιστο
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών , γάλακτος και γλουτένης .
*από βιολογική γεωργία
°Rainforest Alliance Certified
DE-ÖKO-013

Ενέργεια

2425 kJ / 585 kcal

Λιπαρά

44,9 γρ

Κορεσμένα λιπαρά οξέα

28,3 γρ

Υδατάνθρακες

32,5 γρ

Εκ των οποίων σάκχαρα

27,0 γρ

Πρωτεΐνη

7,0 γρ

Άλας

0,02 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie