bio-product
search

Σοκολάτα Μαύρη 80% Κακάο 85γρ. Βio, Vegan, Happy Chocolate

14235
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτή η Βέλγικη μαύρη σοκολάτα Dark 80% Cacao Happy Chocolate, περιέχει 80% κακάο που προέρχεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Περού. Απολαύστε την ομορφότερη στιγμή της ημέρα σας!

3,35 €
με ΦΠΑ

Απολαύστε την ευτυχισμένη σας στιγμή με αυτή τη λιχουδιά και μοιραστείτε 5 σεντς με καλλιεργητές κακάο από τον Ισημερινό, προς όφελος του αγροδασοκομικού έργου. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι καλλιεργητές κακάο μπορούν να εκπαιδευτούν και να σωθεί η βιοποικιλότητα. Αυτό αποτρέπει τη διάβρωση και βελτιώνει το έδαφος, με αποτέλεσμα το καλύτερο κακάο Fairtrade. Όλοι χαρούμενοι λοιπόν, οι αγρότες κι εσείς ως λάτρης της σοκολάτας και της Μητέρας Γης.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Κακαόμαζα*, ζαχαροκάλαμο*, αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη*, βούτυρο κακάο*, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου*. *= Βιολογικό. Ζάχαρη κακάο και ζαχαροκάλαμου Fair Trade

Ενέργεια 535 kcal (2238 kJ)
Λιπαρά 44 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 27 γραμμάρια
Λιπαρά μονοακόρεστα 15 γραμμάρια
Λιπαρά πολυακόρεστα 2 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 24 γραμμάρια
σάκχαρα 20 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 14 γραμμάρια
Πρωτείνη 8,9 γρ
Άλας 0,2 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie