greek-product
search

Tα Ντολμαδάκια της Μαριάννας Βρασμένα 300g

15869
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η ξεχωριστή ποιότητά τους οφείλεται φυσικά στο γεγονός, ότι παράγονται με τα Αμπελόφυλλα Της Μαριάννας αλλά και πάντα σύμφωνα με την πετυχημένη συνταγή της Μαριάννας. Τα ντολμαδάκια είναι χωρίς κιμά. Τα συστατικά έρχονται κάθε μέρα με ξεχωριστές παραλαβές, ώστε να είναι πάντα φρέσκα, ενώ ο χυμός λεμονιού είναι φρεσκοστυμμένος. Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό.

7,80 €
με ΦΠΑ

ντολμαδάκι γιαλαντζί

Οι λέξεις είναι τούρκικες και, στην κυριολεξία τους, σημαίνουν "ψεύτικο (γιαλαντζί) γεμιστό (ντολμά)". Ντολμά είναι το γεμιστό - κάτι που είναι κούφιο και το γεμίζουμε. Επειδή λοιπόν το ντολμαδάκι δεν είναι ένα κούφιο αμπελόφυλλο που γεμίζει με το ρύζι και τα υπόλοιπα καρυκεύματα αλλά - αντίθετα - η τυλιγμένη γέμιση, ονομάζεται "ψεύτικο γεμιστό" ή στα τουρκικά, γιαλαντζί ντολμά.

Βιολογικά αμπελόφυλλα Μαριάννας, ρύζι, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο, κρεμμυδάκι και μυρωδικά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ, 99648259, 1ο ΧΛΜ Ν.ΓΩΝΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙ
Συγκατάθεση για cookie