• Νέο
bio-product
search

La Bio Idea Βιολογικά Φασόλια Κόκκινα σε Κονσέρβα 200g

16454
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτά τα βιολογικά φασόλια (ονομάζονται και κόκκινα φασόλια) είναι υψηλής ποιότητας και έτοιμα για χρήση! Νόστιμο σε τσίλι sin carne ή σαλάτες. Σε εύχρηστη συσκευασία. Τα προϊόντα La Bio Idea παράγονται στην Ιταλία και τη Σικελία, από εταιρείες που εκτιμούν τη δεξιοτεχνία και την παράδοση.

2,10 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 9 τεμάχια.

Τα φασόλια περιέχουν υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Έχουν 127 θερμίδες ανά 100gr.

Τα κόκκινα φασόλια περιέχουν ανθεκτικό άμυλο και αδιάλυτες φυτικές ίνες γνωστές ως α-γαλακτοσίδες, οι οποίες προκαλούν διάρροια και φούσκωμα σε κάποιους ανθρώπους.

Το ανθεκτικό άμυλο και οι α-γαλακτοσίδες δρουν σαν πρεβιοτικά. Τα πρεβιοτικά μετακινούνται στη γαστρεντερική οδό μέχρι να φτάσουν στο παχύ έντερο, όπου υφίστανται ζύμωση από ωφέλιμα βακτήρια. Αυτή η ζύμωση των φυτικών ινών έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου όπως το βουτυρικό, το οξικό και το προπιονικό οξύ, τα οποία βελτιώνουν την υγεία του εντέρου ..

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Κόκκινα φασόλια*, νερό, θαλασσινό αλάτι. * = Βιολογικό

Ενέργεια 101 kcal (425 kJ)
Λίπος 0,6 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 13,6 γρ
Σάκχαρα 1,2 γρ
Διαιτητικές ίνες 6,2 γρ
Πρωτείνες 7,2 γρ
Αλας 0,6 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie