• -10%
bio-product
search

Lavera Στοματικό Διάλυμα Ολοκληρωμένης Φροντίδας Χωρίς Φθόριο 400ml

13610
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ζήστε την αίσθηση lavera των φυσικά καθαρών δοντιών και υγιών ούλων: Η εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα μας χωρίς αλκοόλ και φθόριο προσφέρει στα δόντια σας πενταπλάσιο αποτέλεσμα* για την καθημερινή στοματική υγιεινή: - Προστατεύει από την τερηδόνα - Αφαιρεί αξιόπιστα την πλάκα, ακόμη και σε σκληρά προσβάσιμες περιοχές - Προστατεύει από τη συσσώρευση πέτρας - Προστατεύει από ασθένειες των ούλων - αφήνει το στόμα εξαιρετικά φρέσκο.

9,18 €
10,20 €
με ΦΠΑ

Η βιολογική μέντα δίνει φρέσκια πνοή λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε μενθόλη.
Η βιολογική εχινάκεια μειώνει την ανάπτυξη βακτηρίων και είναι γνωστή για τις ευεργετικές της επιδράσεις στα ούλα.


- Βιοδιασπώμενη φόρμουλα χωρίς υγρά ή στερεά μικροπλαστικά και από τεχνητά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά (σύμφωνα με τον Κανονισμό Καλλυντικών της ΕΕ)
- Πιστοποιημένη σύμφωνα με το αυστηρό και ανεξάρτητο πρότυπο ποιότητας NATRUE για φυσικά καλλυντικά προϊόντα
- Δοκιμασμένο από οδοντιάτρους
- Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό
- με πιστοποίηση PETA

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό (Aqua), Γλυκερίνη, Ξυλιτόλη, Mentha Viridis (Δυόσμος) Φύλλων/Νερό στελέχους, Σορβιτόλη, Πεντυλενογλυκόλη, Εκχύλισμα Φύλλων Salvia Officinalis*, Εκχύλισμα Πορφύρας Echinacea*, Εκχύλισμα λουλουδιών Calendula Officinalis*, Eucalyptus Socide Levulus, Globulus Λεβουλινικό, ανισικό νάτριο, υδροξείδιο του νατρίου, μενθόλη, γεύση (άρωμα)**

* συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
** από φυσικά αιθέρια έλαια

 Μετά από κάθε βούρτσισμα των δοντιών σας, χρησιμοποιήστε περίπου 10-20 ml (βλ. καπάκι) μη αραιωμένο στοματικό διάλυμα, ξεπλύνετε γύρω από τα δόντια και τα ούλα για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην ξεπλύνετε με νερό.

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις: Κατάλληλο μόνο για ενήλικες. Μην καταπίνετε. Δεν αντικαθιστά το βούρτσισμα των δοντιών. Διακόψτε τη χρήση σε περίπτωση στοματικού ερεθισμού. Προστατέψτε από το φως και τη θερμότητα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie