bio-product
search

Οδοντόκρεμα Λεύκανσης με Μέντα & Άνθρακα / Toothpaste with Mint & Charcoal 75ml La Saponaria Bio & Smile

13876
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οδοντόκρεμα λεύκανσης με μέντα & άνθρακα. Απαλή για ενήλικες & παιδιά από 6 Ετών !

4,50 €
με ΦΠΑ

Με μέντα και άνθρακα, χωρίς φθόριο!

Το να χαμογελάς στον κόσμο είναι υπέροχο, ειδικά εάν έχεις ένα όμορφο χαμόγελο!

Εάν θέλετε να επαναφέρετε τη λευκότητα των δοντιών σας, να προστατεύσετε και να δυναμώσετε τα ούλα σας αλλά και να αποκτήσετε δροσερή αναπνοή, αυτή είναι η κατάλληλη οδοντόκρεμα για εσάς!

Περιέχει αλόη, τρεις διαφορετικούς τύπους μέντας για φρεσκάδα και σωματίδια πυριτίου και άνθρακα που απομακρύνουν απαλά τους λεκέδες και χαρίζουν αστραφτερό χαμόγελο χωρίς να τραυματίζουν το σμάλτο.

Αφήστε το χαμόγελό σας να λάμψει ξανά!

Ενεργά Συστατικά:Αιθέριο έλαιο Μέντας: Καθαριστική και δροσιστική δράσηΠυρίτιο & Άνθρακας: Έχουν λευκαντική δράση και απομακρύνουν τους λεκέδες από τα δόντιαΧυμός Αλόης: Καταπραϋντική και προστατευτική δράση

  • Ήπια λευκαντική δράση
  • Δροσερή γεύση
  • Δεν περιέχει φθόριο
  • Vegan
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Hydrogenated starch hydrolysate, Aqua, Hydrated silica, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice*, Sodium lauroyl sarcosinate, Carbon, Mentha piperita leaf extract*, Mentha piperita oil*, Mentha arvensis leaf oil, Mentha viridis leaf oil, Menthyl lactate, Citric acid, Xanthan gum, Potassium sorbate, Limonene**, Linalool**.

* from organic farming
** from natural ingredients)

Βουρτσίστε τα δόντια σας καθημερινά πρωί-βράδυ και μετά από κάθε γεύμα για 3 λεπτά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie