search

Παιδική Οδοντόκρεμα με Φράουλα / Strawberry Toothpaste for Kids 75ml La Saponaria Bio & Smile

13880
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Παιδική οδοντόκρεμα με φράουλα. Καταπραϋντική για παιδιά από 0 έως 6 χρονών. Χωρίς Φθόριο!

5,30 €
με ΦΠΑ

Με καλέντουλα, αλόη και γεύση φράουλας - Χωρίς Φθόριο!

Μία φυσική οδοντόκρεμα που φροντίζει το χαμόγελο των παιδιών μας και διατηρεί τα δοντάκια υγιή μέχρι να τα ...πάρει η νεράιδα των δοντιών!

Έχει γλυκιά γεύση φράουλας και περιέχει οργανικό χυμό αλόης και εκχύλισμα καλέντουλας που καταπραΰνουν, χαρίζουν φρεσκάδα και προστατεύουν τη στοματική κοιλότητα και τα δόντια προλαμβάνοντας την τεριδόνα και απομακρύνοντας τα υπολείματα φαγητού!

Δεν περιέχει καθόλου φθόριο!

Ενεργά Συστατικά:Εκχύλισμα Καλέντουλας: Έχει καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητεςΑλόη: Καταπραΰνει, επουλώνει και θρέφει

  • Κατάλληλη για παιδιά από 0-6 ετών!
  • Αναζωογονητική δράση
  • Δεν περιέχει φθόριο
  • Vegan
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Όχι

Hydrogenated starch hydrolysate, Aqua, Glycerin, Hydrated silica, Aloe barbadensis leaf juice*, Calendula officinalis flower extract*, Citrus aurantium dulcis peel oil*, Aroma*, Xanthan gum, Potassium sorbate, Limonene**, Mica, CI 77491.

* from organic farming
** from natural ingredients

Πιέστε λίγη  οδοντόκρεμα  στην οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε τα δόντια σας με απαλές κυκλικές κινήσεις τραγουδώντας από μέσα σας το Happy Birthday!

Συνεχίστε να βουρτσίζετε μέχρι να τελειώσετε το τραγουδάκι και ξεπλύνετε το στόμα σας με νεράκι!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie