search

100% Φυστικοβούτυρο Απαλό 280gr Meridian

13753
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το απαλό φυστικοβούτυρο είναι μια καλή πηγή ενέργειας, γεμάτο με 100% φιστίκια. Τα φιστίκια είναι φυσική πηγή πρωτεΐνης (25% των θερμίδων τους προέρχονται από πρωτεΐνη) και είναι τέλεια για τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής. Καβουρδίζουμε ολόκληρα τα φιστίκια με τη φυσική τους φλούδα και στη συνέχεια τα αλέθουμε μέχρι σχεδόν να ομογενοποιηθούν.

4,15 €
με ΦΠΑ

Αυτό το vegan φυστικοβούτυρο είναι φυσικό χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά και δεν περιέχει καμία πρόσθετη ζάχαρη ή γλυκαντικά (όπως η ξυλιτόλη).

Τα βούτυρα ξηρών καρπών και σπόρων παρασκευάζονται χωρίς φοινικέλαιο, για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο περιβάλλον. Έχει πιστοποιηθεί χωρίς φοινικέλαιο από την POFCAP.

Ο διαχωρισμός του λαδιού είναι φυσικός και μπορεί απλά να ανακατευτεί ξανά.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Καβουρδισμένα φυστίκια με φλούδα(100%).Χωρίς Φοινικέλαιο.

Διατροφική αξία ανά 100gr
Ενέργεια 2470kj / 596kcal
Λιπαρά 46 g
Εκ των οποίων κορεσμένα 8,2 g
Υδατάνθρακες 12 gr
Εκ των οποίων σάκχαρα 5,9 gr
Εδώδιμες Ίνες 8,5 gr
Πρωτεΐνες 30 gr
Αλάτι 0 gr
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie