bio-product
Φυστικοβούτυρο Απαλό με Aλάτι 250γρ Βιολογικό Rapunzel
search
  • Φυστικοβούτυρο Απαλό με Aλάτι 250γρ Βιολογικό Rapunzel
  • Φυστικοβούτυρο Απαλό με Aλάτι 250γρ Βιολογικό Rapunzel

Βιολογικό Φυστικοβούτυρο Απαλό με Aλάτι Bio 250γρ., Rapunzel

3820
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Απαλό , βιολογικό φυστικοβούτυρο μόνο με λίγο αλάτι, χωρίς πρόσθετα , σκέτη απόλαυση ! Δοκιμάστε το στο ψωμί, σε ασιατικά πιάτα, σε πιάτα με λαχανικά, μπισκότα, σάλτσες.Το φυστικοβούτυρο είναι απίστευτα δημιουργικό και ευέλικτο . Πλούσιο σε μαγνήσιο και βιταμίνη Ε.

4,31 €
με ΦΠΑ

Συστατικά: φυστίκι αράπικο βιολογικής γεωργίας 99,20% , θαλασσινό αλάτι .

Η RAPUNZEL NATURKOST παράγει και διανέμει βιολογικά τρόφιμα από το 1974 ! Από τότε ως σήμερα οι ιδρυτές της έχουν εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να εμπλακούν στη βιολογική καλλιέργεια και έτσι τέθηκαν οι βάσεις βιολογικής καλλιέργειας πολλές χώρες . Κυρίαρχο μέλημα της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και η υγιεινή των τροφίμων . Δεν χρησιμοποιούνται πουθενά γενετικές τροποποιημένες πρώτες ύλες , παρά μόνο βιολογικά υλικά από πιστοποιημένους παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με την RAPUNZEL .

Από την αγορά των βιολογικών πρώτων υλών και σε όλη τη διαδρομή ως την πώληση των τελικών προϊόντων , η RAPUNZEL έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα των πάνω από 450 προϊόντων της .

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΕ, 2751077222, 999008410, 12ο ΧΙΛ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΕΡΝΑΣ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ
Συγκατάθεση για cookie