greek-product bio-product
search

Βιολογικό Ελληνικό Βούτυρο Αμυγδάλου 250g Simonis

15765
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό βούτυρο αμυγδάλου Χαλκιδικής, από έναν Έλληνα βιοκαλλιεργητή. Οι ξηροί καρποί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής. Ειδικότερα, τα αμύγδαλα έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σου.

5,95 €
με ΦΠΑ

Το βούτυρο αμυγδάλου έχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, αρκετά «καλά» λιπαρά και υψηλή θρεπτική αξία που συμβάλει σε μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Μπορεί να καταναλωθεί ως πρωινό (π.χ. μία κουταλιά της σούπας στο γιαούρτι με βρώμη ή απλώς στο γάλα με τα δημητριακά μας), ως σνακ ή σε συνδυασμό με φρούτα.

Μπορεί να αλειφθεί πάνω σε μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, ως μια ακόμη πιο υγιεινή πρόταση ή να χρησιμοποιηθεί ως dressing σε γλυκές ή αλμυρές δημιουργίες ή και σε σαλάτες.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie