• Νέο
greek-product bio-product
search

Βιολογική Μαλοτήρα Κρήτης 30g Tofillo

16013
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι να προσφέρουμε στον κόσμο μια αγαπημένη συνήθεια των Κρητικών. Δοκιμάσετε την Μαλοτήρα, το Κρητικό τσάι του βουνού! Τα αγνά αρώματα της Κρήτης, αυτούσια στην κούπα σας, Θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή.

3,60 €
με ΦΠΑ

Το Κρητικό τσάι του βουνού, η Μαλοτήρα, είναι ένα μικρό κομμάτι του νησιού και των Κρητικών με πολλές παραδοσιακές αναφορές λόγω των θεραπευτικών του ιδιοτήτων. Με χαρακτηριστικό γκριζοπράσινο φύλλωμα και μικρά κίτρινα άνθη, αυτά τα ξεχωριστά φυτά συλλέγονται με το χέρι από τα ορεινά της Κρήτης κάθε καλοκαίρι. Απολαμβάνουμε το άρωμα της Μαλοτήρας μας, στα κτήματα μας, κατά την συγκομιδή της άλλα και όταν έχουμε μπροστά μας την κούπα από αυτό το καταπληκτικό βοτανικό τσάι. Μπορείτε να ανακαλύψετε και εσείς τα ίδια εκπληκτικά οφέλη και φαρμακευτικές ιδιότητες όπως οι Ενετοί πριν από πολλούς αιώνες, αλλά και οι ίδιοι οι Κρητικοί πριν από αυτούς.

Θεραπευτικές Ιδιότητες

  • Καταστολή του κοινού κρυολογήματος
  • Προστασία των αιμοφόρων αγγείων
  • Αντιφλεγμονώδες, αντιρρευματικό αποτέλεσμα
  • Αντιμικροβιακή δράση
  • Βοηθά το πεπτικό σύστημα, θερμαντική δράση
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Μυκητοκτόνος και αντιβακτηριδιακή δράση
  • Αντιοξειδωτική δράση
  • Διουρητικό

Origin
Greek
Bio
Ναι

 Αποξηραμένα ανθικά στελέχη Μαλοτήρας

No caffeine

Ζεστό Ρόφημα

1. Τοποθετούμε 2 με 3 στελέχη μαλοτήρας σε ένα σκεύος που κλείνει*.

2.Προσθέτουμε 200ml (μια κούπα) ζεστό νερό, θερμοκρασίας 90οC*.

3.Περιμένουμε για περίπου 10 λεπτά αφήνοντας το βότανο να βγάλει την κρυμμένη

δύναμη από μέσα του! Ο χρόνος εξαρτάται από το πόσο ‘’δυνατό’’ θέλουμε

το ρόφημά μας, όσο περισσότερο το αφήνουμε τόσο πιο δυνατό.

4.Απομακρύνουμε το βότανο από το σκεύος.

5.Το ρόφημά μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Εφόσον προτιμάμε πιο γλυκές γεύσεις προσθέτουμε λίγο μέλι.

* Το νερό μας θέλουμε να είναι λίγο πριν το σημείο βρασμού προκειμένου να μη χάσουμε με τους ατμούς τα αιθέρια έλαια του βοτάνου μας, ενώ το σκεύος πρέπει να κλείνει προκειμένου να αιχμαλωτίσουμε ιδιότητες και αρώματα στη ζεστή μας κούπα.

Κρύο Ρόφημα

Ακολουθούμε τα βήματα όπως και στην παρασκευή του ζεστού με τη μόνη διαφορά ότι διπλασιάζουμε τη δόση του βοτάνου. Στο τέλος προσθέτουμε το τσάι μας σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο και το απολαμβάνουμε σκέτο ή με λίγο μέλι!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie