bio-product
search

Πορτοκάλι Βασιλικός Τζίντζερ 330ml Yogi Tea

15312
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Έμπνευση και εσωτερικό όραμα είναι η φιλοσοφία του. Βιολογικό ποτό αναζωογόνησης με φρέσκια έγχυση από βότανα και μπαχαρικά χωρίς ζάχαρη.

3,76 €
με ΦΠΑ

Απολαύστε το Ayurvedic δροσιστικό ice tea YOGI τζίντζερ με μπαχαρικά, με κύριο χαρακτηριστικό την φρουτώδη φλούδα πορτοκαλιού και μια έντονη γεύση φρέσκου βασιλικού. Βιώστε μια νέα έμπνευση και ακολουθήστε την εσωτερική όρασή σας.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Eκχύλισμα βοτάνων και μπαχαρικών(νερό, βασιλικός*, τζίντζερ*,φλούδα πορτοκαλιού*,κανέλα*,γλυκόριζα*, πιπέρι μαύρο*,κάρδαμο*, τσίλι*,γαρίφαλο*) (93%), σιρόπι αγαύης*(4,5%),χυμός λεμονιού* . (*=Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 60kJ/14kcal – Λίπη: <0,1g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g – Υδατάνθρακες: 3,3g εκ των οποίων σάκχαρα: 3,3g – Πρωτεΐνες: <0,1g, αλάτι: <0,01g

Διατροφικά στοιχεία ανά 100g Ενέργεια 60kJ/14kcal Λίπη<0,1g Κορεσμένα<0,1g Υδατάνθρακες 3,3g Σάκχαρα 3,3g Πρωτεΐνες <0,1g, αλάτι<0,01g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie