greek-product
search

Vanilla Raspberries Dream Tea - Festive Collection EUBIOTICA

15341
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το ονειρικό μείγμα αιχμαλωτίζει τη γλυκιά γεύση και το πλούσιο χρώμα των Raspberries.

6,50 €
με ΦΠΑ

BANIΛΙΑ, RASPBERRIES, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ, ΙΒΙΣΚΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΑ

Περιέχει επίσης φυσικά βοτανικά συστατικά όπως πράσινο τσάι και ιβίσκο, καθώς και κανέλα και μια νότα βανίλιας. Το πράσινο τσάι χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες συμβάλλει στην καύση & τη διάλυση του λίπους. Τα Raspberries & Blueberries διαθέτουν πληθώρα θρεπτικών συστατικών και συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων γρίπης.

Γεύση Βανίλια & Raspberries / Δεν περιέχει καφεΐνη

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
  • Οδηγίες Προετοιμασίας:  


    Ανοίξτε από την εγκοπή ή με ψαλίδι έναν φακελίσκο


    Το τσάι/ρόφημα/μίγμα που εμπεριέχεται μέσα είναι έτοιμο, σε υγρή μορφή, και δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία, όπως βράσιμο


    Αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα φλυτζάνι ή ποτήρι με ζεστό ή κρύο νερό


    Προσθέστε εφόσον επιθυμείτε μέλι ή κάποιο γλυκαντικό
    Απολαύστε ένα αυθεντικό ρόφημα τσαγιού με ευεργετικά αποτελέσματα και έντονα φυσικά αρώματα από τις κατεχίνες και τα βιοφλαβονοειδή των τιτλοδοτημένων βοτάνων που χρησιμοποιούνται.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής Μον Ε.Π.Ε., 2110123575, 800412010, Κωλέττη 3, Μεταμόρφωση ,
Συγκατάθεση για cookie