bio-product
search

Βιολογικό Τσάι After Dinner Tea 20φακ. Pukka

15205
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φτιαγμένο με βιολογικό γλυκάνισο, κάρδαμο, κιχώριο, μάραθο, τζίντζερ και γλυκόριζα. Ένα πλούσιο τσάι μετά το γεύμα σας, με καταπραϋντικές ιδιότητες ιδανικό για πέψη.

7,10 €
με ΦΠΑ

  • Η πολυτελής γεύση του καβουρδισμένου κιχωρίου, στη συνέχεια, η ηρεμία του κάρδαμου που ανακατεύεται με τον γλυκάνισο, ακολουθούμενη από γλυκό μάραθο και γλυκόριζα. Η μια αργή γουλιά διαδέχεται την άλλη.

  • Κάθε φακελάκι τσαγιού, είναι γεμάτο αιθέρια έλαια και βότανα υψηλότερης ποιότητας και μπορεί να κομποστοποιηθεί . Το τέλειο φλιτζάνι τσάι για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα στην ζωή σας και να απολαύσετε κάθε γουλιά νιώθοντας μια αίσθηση πληρότητας.

Κάθε φακελάκι τσαγιού Pukka δεν περιέχει πλαστικό και έρχεται σε δικό του ανακυκλώσιμο φάκελο για να διατηρεί τα αιθέρια έλαια των βιολογικών βοτάνων.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Ρίζα κιχωρίου καβουρδισμένη (24%), γλυκάνισος, μαραθόσπορος (20%), ρίζα γλυκόριζας, σπόρος κάρδαμου (8%), φλούδα πορτοκαλιού, ρίζα τζίντζερ.

Για να βοηθήσετε τις γεύσεις να απελευθερωθούν πλήρως, ρίξτε βραστό νερό απευθείας στο φακελάκι.  Και θυμηθείτε όλα τα βότανα αγαπούν το νερό, γι' αυτό αφήστε τα να βράσουν για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie