greek-product bio-product
search

Βιολογικό Βότανο Τσάι Βουνού Raeseri Ολόκληρο 50g Άρωμα Φύσης

15595
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το τσάι βουνού χρησιμοποιείται ευρύτατα στις μεσογειακές χώρες ως αφέψημα. Έχει χαρακτηριστική γεύση που θυμίζει λεμόνι και κίτρο.

2,90 €
με ΦΠΑ

Εξαιρετικής ποιότητας Ελληνικό Τσάι Βουνού με μοναδικό και δυνατό άρωμα που το κάνει ξεχωριστό.

Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει την πέψη, να τονώσει το κυκλοφορικό σύστημα και να βοηθήσει το σώμα να αντιμετωπίσει το κρυολόγημα και τον βήχα.
Η σύγχρονη επιστήμη υποστηρίζει στην πραγματικότητα ότι το τσάι βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης και υποστηρίζει επίσης τη δημοφιλή χρήση του για την πρόληψη του κρυολογήματος, της γρίπης και των αλλεργιών. Επί του παρόντος γίνεται αρκετή έρευνα σχετικά με πιθανές δράσεις που εμποδίζουν την επαναπρόσληψη σεροτονίνης, νοραδρεναλίνης και ντοπαμίνης, κάτι που υποδηλώνει ότι η σαρδίτιδα Sideritis μπορεί να έχει εφαρμογή στην ψυχική υγεία, ιδιαίτερα στη ΔΕΠΥ.
Το τσάι του βουνού περιέχει σημαντικές ποσότητες φλαβονοειδών, αντιοξειδωτικών, τανινών, σιδήρου, κοβαλτίου, ψευδαργύρου, καλίου, μαγνησίου, νατρίου και πτητικών ελαίων.

Origin
Greek
Bio
Ναι

100% τσάι βουνού Raeseri*

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

 Βάζουμε σε ένα μπρίκι το τσάι και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε. Πίνεται εξίσου ευχάριστα και κρύο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie