

Βιολογικό κακάο με πλούσιο άρωμα. Κατάλληλο για ένα ευεργετικό ρόφημα σοκολάτας αλλά και για τη ζαχαροπλαστική. Σύμφωνα με έρευνες το κακάο είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και προκυανιδινες, συστατικά που έχουν σημαντική αντιοξειδωτική δράση.
Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος σπόρος του κακαόδεντρου από το οποίο γίνεται η σοκολάτα. Η σκόνη του παράγεται με την άλεση των σπόρων του κακάοδεντρου και την αφαίρεση του βούτυρου κακάο από τα σκούρα καφέ, πικρά στερεά κομμάτια. Το ρόφημα κακάο φαίνεται να είναι αφέψημα με ευεργετικές συνέπειες στην υγεία του ανθρώπου. Σημαντικός αριθμός επιστημονικών μελετών παρουσιάζουν το κακάο να περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση.
Κακάο βιολογικής καλλιέργειας σε σκόνη.