• Νέο
bio-product
search

Matcha Ninja Blue Ninja Butterfly Pea Flower Powder 70g

16360
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Blue Ninja παρασκευάζεται μόνο από άνθη του άγριου λουλουδιού Butterfly Pea το οποίο ευδοκιμεί στην Ταϊλάνδη. Πρόκειται για μια θαυμάσια εναλλακτική λύση χωρίς καφεΐνη σε σχέση με το matcha. Το Butterfly Pea Flower χρησιμοποιείται στην αγιουρβεδική ιατρική για την ενίσχυση της μνήμης, την προώθηση της χαλάρωσης και την αντιμετώπιση του στρες. Πλούσιο σε φλαβονοειδή, ανθοκυανίνες και προανθοκυανίνη, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

39,90 €
με ΦΠΑ

  • Καταπολεμά το στρες και ενισχύει τη φυσική χαλάρωση
  • Τονώνει τη μνήμη
  • Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
  • Βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου, που ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση
  • Χωρίς γλουτένη, γαλακτοκομικά, σόγια, GMO, γλυκαντικά, πρόσθετα, συντηρητικά
  • Το Blue Ninja έχει ελαφριά γλυκιά γεύση και έντονο μπλε χρώμα, ενώ το άρωμά του είναι ελαφρύ . Όταν αναμειχθεί με κάτι όξινο το χρώμα του γίνεται μωβ.
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

+ 100% butterfly pea flower powder

Για να παρασκευάσετε το Blue Ninja, απλώς προσθέστε μία κουταλιά του γλυκού σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως.

Η συσκευασία του Blue Ninja περιέχει 70 γραμμάρια του προϊόντος.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie