bio-product
search
  • No Cafe Organic - Εναλλακτικό του Καφέ 125gr

Βιολογικό No Cafe Organic - Εναλλακτικό του Καφέ 100γρ., Whole Earth

1797
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό Εναλλακτικό του Καφέ φτιαγμένο απο Κριθάρι και Chicory . Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού No Caf σε μια κούπα με ζεστό νερό, προσθέστε την ποσότητα γάλακτος & γλυκαντικού που επιθυμείτε και απολαύστε ένα μοναδικό και τονωτικό ρόφημα .

6,30 €
με ΦΠΑ

Συστατικά:Κριθάρι * (28%), * Βυνοποιημένο Κριθάρι (27%), Chicory* (23%), * Σίκαλη, Σύκα * (2%)

Κατάλληλο και για Ομοιοπαθητική.

Καφές με λάδι καρύδας; Δείτε το βίντεο...

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie