bio-product
search

Βιολογικό Τσάι Σαμπούκος & Εχινάκια / Elderberry & Echinacea 20φακ. Pukka

12850
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φτιαγμένο με βιολογικά σαμπούκους, ρίζα και φύλλο εχινάκειας, σας κρατάει ζεστούς και με καλή διάθεση.

7,10 €
με ΦΠΑ

Αφήστε τον εαυτό σας να μπει σε μια πανδαισία ώριμων άγριων ​​φρούτων: μωβ σαμπούκους και φραγκοστάφυλα με ένα άγγιγμα από νότες εχινάκειας. Μέσα σ αυτό το καταφύγιο φρούτων, θα είστε έτοιμοι για όλα, θα σας ζεστάνει και θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα.

Φυσικά χωρίς καφεΐνη και με 100% βιολογικά συστατικά.

  • Κάθε φακελάκι τσαγιού, είναι γεμάτο αιθέρια έλαια και βότανα υψηλότερης ποιότητας και μπορεί να κομποστοποιηθεί . Το τέλειο φλιτζάνι τσάι για να διατηρήσετε την εσωτερική σας ηρεμία και να απολαύσετε κάθε γουλιά νιώθοντας μια αίσθηση πληρότητας.

Κάθε φακελάκι τσαγιού Pukka δεν περιέχει πλαστικό και έρχεται σε δικό του ανακυκλώσιμο φάκελο για να διατηρεί τα αιθέρια έλαια των βιολογικών βοτάνων.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

100% βιολογικά συστατικά: ρίζα τζίντζερ, ρίζα γλυκόριζας, βότανο εχινάκειας (11%), παντζάρι, γλυκάνισος, τριανταφυλλιά, φύλλο μέντας, φλούδα πορτοκαλιού, σαμπούκος (5%), σαμπούκος (4%), ιβίσκος, άρωμα αιθέριου ελαίου πορτοκαλιού, φραγκοστάφυλο γεύση.

Για να βοηθήσετε τις γεύσεις να απελευθερωθούν πλήρως, ρίξτε βραστό νερό απευθείας στο φακελάκι.  Και θυμηθείτε όλα τα βότανα αγαπούν το νερό, γι' αυτό αφήστε τα να βράσουν για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie